Logo

HR Digital Congres 2018

Digitalisering van HR-processen in de praktijk

Opleidingbeeld
Digitalisering en nieuwe technologieën hebben een radicale invloed op uw werk als HR-professional. Er zijn steeds meer geavanceerde digitale tools beschikbaar die u kunnen helpen om uw HR-processen te optimaliseren. Met een afwisselend programma laat het HR Digital Congres 2018 u zien wat vandaag in de praktijk al mogelijk is en wat binnenkort op u af komt.
Prijs: € 590 excl. 21% btw
Info: voor meer informatie www.hrdigitalcongres.nl
Soort: Event

Wat kunt u verwachten van deze inspirerende dag? Geen commerciële verhalen van leveranciers, maar echte praktijktoepassingen. Best practices, waarin uw vakgenoten laten zien hoe zij digitale HR-tools in de praktijk toepassen. Waar liepen zij tegenaan? Wat zijn hun successen en leerpunten?

 

Het HR Digital Congres brengt u ook op de hoogte van de laatste digitale trends op het gebied van recruitment, talentmanagement en learning. Naast de plenaire keynotes kunt u kiezen uit 12 parallelsessies.

 

Wat biedt het programma?

 

Recruitment, talentmanagement, learning, performance, nieuwe digitale technieken zijn beschikbaar om deze en andere HR-processen veel efficiënter en succesvoller te laten verlopen. Welke toepassingen zijn voor uw organisatie van belang? Waar lopen medewerkers warm voor? En waarmee levert u maximale toegevoegde waarde voor uw organisatie?


Tijdens het HR Digital Congres 2018 krijgt u de nieuwste inzichten en praktijkcases aangereikt voor implementatie en toepassing in uw organisatie. Wij scheiden voor u het kaf van het koren! U maakt kennis met speciaal voor u geselecteerde state-of-the-art digitale HR tools. 

 

 

Aanmelden voor het congres?

Per registratietermijn is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Alle registratietermijn deadlines onder voorbehoud van wijzigingen.

  • Early bird € 390 Deadline 10 augustus 2018 UITVERKOCHT
  • Medium € 490 Deadline 14 september 2018 UITVERKOCHT
  • Regular € 590 Deadline 11 oktober 2018

Kijk voor meer informatie op www.hrdigitalcongres.nl

Het HR Digital Congres 2018 geeft u in één dag het overzicht over hoe u de relevante digitale tools effectief en succesvol kunt invoeren en inzetten in uw organisatie.

 

Een greep uit het programma:

  • Case rijksbrede werving en selectie bij de Rijksoverheid
  • Blik in de (digitale) toekomst van recruitment
  • Best practices over talentmanagement bij gemeenten en zakelijke dienstverlening
  • Impact van technologie op het werken van morgen
  • Digitale tools voor performance management, SPP en engagement 
  • De relatie tussen medewerker en robot

Bekijk het volledige programma op www.hrdigitalcongres.nl


Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.