Logo

Gratis webinar - Werven en behouden van talent: uitdagingen en oplossingen voor 2022

Strategieën om de 'challenges around talent' aan te gaan

Opleidingbeeld
Het belangrijkste onderwerp op de HR-agenda in 2022 is het werven, ontwikkelen en binden en boeien van talent. Organisaties die hun medewerkers niet centraal stellen, lopen grote risico's op een uittocht van talent. Met een beschadigd werkgeversmerk en productiviteitstekorten als gevolg. Dit webinar geeft inzicht in belangrijkste uitdagingen voor 2022 en u krijgt inspiratie voor oplossingen om de uitdagingen aan te gaan.

Het webinar in het kort

Sinds 2020 is verandering de enige constante. Dat weten directie, management, HR-professionals en medewerkers maar al te goed.

De HR-agenda voor 2022 moet antwoorden geven op de uitdagingen die zijn opgekomen in de afgelopen roerige jaren. En er zijn nu ook nieuwe strategieën nodig voor verbetering van de employee experience en agile werken. Maar het belangrijkst is het aanpakken van het werven, ontwikkelen en binden en boeien van toptalent.

 

Het wordt steeds meer duidelijk dat bedrijven die hun medewerkers niet centraal stellen, grote risico's lopen op een uittocht van talent. Met een beschadigd werkgeversmerk en productiviteitstekorten als gevolg. Alle reden om dit onderwerp vandaag nog aan te pakken, en niet te wachten tot morgen!


Dus hoe verander je van koers als je problemen ziet aankomen in het aantrekken en behouden van talent? Hoe kan je de organisatie positioneren voor de 'challenges around talent' en ten opzichte van concurrenten? Wat is er nodig om toptalent te overtuigen, werven en behouden?

 

Om u te inspireren en te informeren, bespreekt Tobias van Muijden in dit webinar de inzichten en resultaten van het onderzoek van Personio onder HR-leiders en medewerkers. Hij bespreekt de 3 belangrijkste uitdagingen waarmee u in 2022 te maken kunt krijgen:

  • Personeelsverloop
  • Tekort aan productiviteit en efficiency
  • Blokkades voor talentmanagement

U hoort de redenen achter deze uitdagingen en de impact die ze hebben op uw bedrijfsvoering. En u krijgt inspiratie voor oplossingen om de uitdagingen aan te gaan:

  • Employer branding: laat je toptalenten niet los!
  • Less is more: Vind de juiste oplossing en maak efficiënt gebruik van tools
  • Datagedreven beslissingen: HR als partner

 

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, lessons learned en de uitdagingen die u in 2022 ziet! Via de chat kunt u ze tijdens het webinar delen, uw vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang u de link naar de opname om het opnieuw te bekijken of te delen met collega’s!

Tobias van Muijden

Sprekersfoto
Manager, Sales Development, Benelux bij Personio
Tobias leidt het snelgroeiende team van Personio in Dublin. Hij heeft eerder gewerkt bij bedrijven die digitalisering aanjagen, zoals LinkedIn en KPN. Al jong leerde hij om de klant centraal te stellen. Hij is gedreven om voor klanten werkprocessen te vergemakkelijken en om hen te helpen van hun werkomgeving een plezierige en effectieve plek te maken.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.