Logo

Gratis webinar: Van crisis naar werkgeluk - hoe maak je de draai?

Crisismanagement voor HR in tijden van corona

Opleidingbeeld
Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinaropname helpen Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra u op weg!

HR-webinar: in het kort

Door de coronacrisis lijken concepten als (directief) leidinggeven en aansturen hopeloos achterhaald. Maar die beweging was natuurlijk al een tijd gaande. Veel mensen leven en werken al langer in een  dynamische en voortdurend veranderende wereld. Het gevolg is dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn én blijven als ze gebaseerd zijn op authenticiteit, vertrouwen, zelfregie van medewerkers en samenwerking (onderling en met klanten). 

 

De crisis noodzaakt organisaties om nu onder grote druk die beweging in te zetten en/of te versnellen. Duco Molenaar en Jan Tjerk Boonstra vertellen in deze webinaropname hoe u een succes kunt maken van die transitie.

 

Aan bod komt onder meer:

  • Crisismanagement voor HR in tijden van corona
  • Zelfleiderschap
  • De rol van leidinggevenden in tijden van crisis
  • Communiceren in crisissituaties
  • Leren omdenken
  • Het werkvermogen van medewerkers op peil houden

 

Jan Tjerk Boonstra

Sprekersfoto
Principal HR consultant
Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, strategische personeelsplanning, performance management, flexibel organiseren en inrichten van organisaties, strategisch beloningsbeleid en professionalisering van HR(M). Daarnaast is hij lid van de Raad van Advies van HR Academy, lid van de Advisory Board van business school TIAS, docent van diverse masterclasses van HR Academy en docent strategisch HRM voor het Post-HBO onderwijs van Hogeschool Inholland. Jan Tjerk was eerder werkzaam voor Manpower/Right Management, Berenschot, Hay Group, de Nederlandse Zorgfederatie en Zorgverzekeraars Nederland.

Duco Molenaar

Sprekersfoto
CEO van onderzoeks- en adviesbureau Preventned
Duco Molenaar is CEO van onderzoeks- en adviesbureau Preventned. Hij is gespecialiseerd in werkvermogen en auteur van het boek Werkvermogen, Verantwoord werken aan duurzame inzetbaarheid en co-auteur van Fit for the future.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.