Logo

Gratis webinar: Ontwerp je nieuwe HR-cyclus

Van ‘moetje’ naar het goede gesprek

Opleidingbeeld
Is de HR-cyclus in jouw organisatie een tijdrovend ‘moetje’? Wekt het vooral weerstand en frustratie op bij je medewerkers? En wil je daar verandering in brengen? Dan is dit het perfecte webinar voor jou. In één uur tijd ontdek je wat de grootste pijnpunten zijn van een klassieke HR-cyclus, welke thema's essentieel zijn bij het vernieuwen ervan en hoe je het goede gesprek echt stimuleert in jouw organisatie.
Datum en locatie: dinsdag 28 maart 2023 om 10:30, Achter je eigen computer Online
Soort: Webinars

Het webinar wordt verzord door Stefan Op de Woerd. Als oprichter van Dialog heeft hij al tientallen organisaties geholpen bij het ontwerpen van hun nieuwe HR-cyclus. 

Met veel enthousiamse bespreekt hij de belangrijkste onderwerpen als je besluit je HR-cyclus te vernieuwen. Je kunt rekenen op vele praktische tips en verrassende inzichten. 

 

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer:

  • Uitgangspunten voor een nieuwe HR-cyclus
  • Praktische tips en verrassende inzichten
  • Best practices van andere organisaties  

Het webinar duurt circa 60 minuten.

Vragen stellen via de chat en on demand terugkijken wanneer je wilt

Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvang je de opname van het webinar. Zodat je het terug kunt kijken wanneer je wilt.


Locatie
Achter je eigen computer


Plattegrond

Stefan op de Woerd

Sprekersfoto
Oprichter van Dialog
Stefan heeft in 2012 Dialog opgericht. Hij is een oud-marinier, hij heeft filosofie gestudeerd, hij is ethicus en rechtsfilosoof. Stefan heeft zich door de jaren gespecialiseerd in gedragsverandering.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© Sijthoff Media. Auteursrecht voorbehouden.