Logo

Gratis webinar: Flexibel organiseren, juist nu!

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis

Opleidingbeeld
Vanuit huis werken, digitaal vergaderen, leidinggeven op afstand. Als gevolg van de corona-uitbraak blijken organisaties en hun medewerkers ineens een stuk wendbaarder dan we tot voor kort mogelijk hielden. Hoe maak je vanuit HR gebruik van het momentum om de organisatie zodanig flexibel in te richten, dat je de crisis zo goed mogelijk doorkomt? In deze webinaropname leert u hoe u empowerment van medewerkers, zelforganisatie en teamontwikkeling kunt inzetten om maximaal wendbaar te zijn in tijden van corona.

Webinar Flexibel organiseren: in het kort

De behoefte aan meer wendbaarheid en flexibiliteit is groot, zeker nu veel organisaties worstelen met de gevolgen van de corona-uitbraak. Hoe reken je af met regels en overlegstructuren die flexibel organiseren bemoeilijken? Hoe neem je medewerkers mee in de stap van een ‘traditionele’ naar een meer wendbare organisatie?

 

Jan Tjerk Boonstra gaat in deze webinaropname dieper in op deze vragen. Ook laat hij zien welke verander- en implementatiewerkwijze past bij flexibel organiseren.

 

In dit webinar krijgt u inzicht in:

  • wat wendbaarheid van organisaties concreet betekent;
  • hoe uw eigen organisatie wendbaarder kan worden;
  • hoe flexibel organiseren kan worden ingevuld;
  • hoe u het organiseren en werken in projecten en de bijbehorende transitie van functies naar rollen kunt faciliteren vanuit HR;
  • wat dit betekent voor empowerment, talentmanagement en belonen van medewerkers.

Maak uw organisatie wendbaar voor de crisis!

Wilt u aan de slag met de wendbaarheid van uw organisatie in tijden van crisis? Volg ook onze live online seminars:

 

 

 

Jan Tjerk Boonstra

Sprekersfoto
Principal HR consultant
Jan Tjerk Boonstra is Principal Consultant bij Human Capital Group waar hij met klanten werkt aan thema’s als HR Strategie, strategische personeelsplanning, performance management, flexibel organiseren en inrichten van organisaties, strategisch beloningsbeleid en professionalisering van HR(M). Daarnaast is hij lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie, lid van de Raad van Advies van HR Academy, lid van de Advisory Board van business school TIAS, docent van diverse masterclasses van HR Academy en docent strategisch HRM voor het Post-HBO onderwijs van Hogeschool Inholland. Jan Tjerk was eerder werkzaam voor Manpower/Right Management, Berenschot, Hay Group, de Nederlandse Zorgfederatie en Zorgverzekeraars Nederland.

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.