Logo

Gratis webinar: De essentials voor HR over diversiteit en inclusie

Inzicht in wat HR moet weten en kan doen

Opleidingbeeld
Diversiteit en inclusie krijgen in het maatschappelijk debat steeds meer aandacht. En meer diverse medewerkers die voelen dat ze erbij horen, zijn meer betrokken en hebben een positieve invloed op de resultaten. Wat moet je als HR weten over diversiteit en inclusie? Waarom is het belangrijk en wat is relevant voor jouw rol? In dit gratis webinar krijg je inzicht in wat je met diversiteit en inclusie kan bereiken en wat jij vanuit HR daarin voor jouw organisatie kan betekenen.
Datum en locatie: donderdag 2 september 2021 om 10:30, Achter uw eigen computer Virtual
Prijs: Gratis webinar van circa 50 minuten
Soort: Webinars

Het webinar in het kort

Organisaties vinden het steeds belangrijker om etisch en maatschappelijk bewust te handelen. Ook vraagt de publieke opinie om oog te hebben voor verscheidenheid in organisaties.

 

Ondertussen komt steeds meer onderzoek beschikbaar dat de voordelen van diversiteit en inclusie voor organisaties laten zien: meer diverse medewerkers die voelen dat ze erbij horen, zijn meer betrokken en hebben een positieve invloed op de resultaten van de organisatie.

 

Dat zijn belangrijke uitkomsten én inzichten voor HR. Maar wat kan HR voor diversiteit en inclusie bereiken? En vooral: hoe kan HR diversiteit en inclusie bevorderen, wat kan HR daar nu echt aan doen?

 

In dit webinar bekijkt Oscar Lausegger diversiteit en inclusie vanuit het HR-perspectief. Hij bespreekt hoe HR impact kan hebben op diversiteit en inclusie en hoe HR daarmee positieve invloed creëert op de business.

 

Onderwerpen die behandeld worden zijn onder meer:

  • Het belang van diversiteit en inclusie voor organisaties.
  • De impact die HR met diversiteit en inclusie voor de organisatie kan maken.
  • De  stappen die HR concreet kan zetten voor een meer diverse en inclusieve organisatie.

Het webinar duurt circa 50 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan u via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere vraagstellers. Na afloop ontvangt u de opname van het webinar. Dan kunt u on demand het webinar (weer) bekijken!

Locatie
Achter uw eigen computer


Plattegrond

Oscar Lausegger

Sprekersfoto
HCM Strategy Director bij Oracle
In zijn rol probeert hij organisaties te helpen veranderingen te begrijpen, maar belangrijker is het omgaan met toekomstige veranderingen. Hoe kunnen we ons aanpassen aan en meewerken aan deze veranderende omgeving? Hoe gebruiken we technologie op een manier die voor ons werkt? Hoe kunnen we klaar zijn voor de toekomst in plaats van processen van gisteren te gebruiken? Hoe vind ik het juiste Talent en nog belangrijker: hoe behoud en ontwikkel ik ze? Oscar werks graag samen met klanten om aan deze vragen te werken en een oplossing te creëren die bij hen past. Omdat er uiteindelijk geen “one size fits all” is, want elk bedrijf en individu is anders en uiteindelijk maken mensen het verschil!

Cedeo

Partners

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.