Logo

Nationaal HR Analytics Congres 2020

Van intuïtief naar fact based HR

Opleidingbeeld
Of het nu gaat om recruitment, engagement, talentmanagement of verzuim, op al deze terreinen moet u HR-beleid met data onderbouwen om tot succesvolle interventies te komen. Hoe zet u metrics en people analytics optimaal in om van buikgevoel over te stappen naar structureel datagedreven werken?
Datum en locatie: dinsdag 22 september 2020 om 09:00, Postillion Hotel Bunnik Bunnik
Prijs: € 690 excl. 21% btw
Info: voor meer informatie www.hranalyticscongres.nl
Soort: Event

Het 5e Nationaal HR Analytics Congres is hét jaarlijkse event waarop u hierover van gedachten kunt wisselen met gelijkgestemden. Een niet te missen (netwerk)gelegenheid voor iedere professional die betrokken is bij de toepassing van HR Analytics binnen zijn of haar organisatie. 

 

Sessies die u nu al kan verwachten zijn:

  • Workshop: Hoe haalt u meer uit medewerkersonderzoek-data?
  • Inspiratiesessie: Analytics Artificial Intelligence, Machine Learning, Data Mining  - waar raakt het elkaar?
  • Workshop: Haal meer uit uw data
  • Inspiratiesessie: Het profiel van de nieuwe HR (Analytics) professional
  • Workshop: HR Analytics - wat is de vraag achter de vraag?

 

Locatie
Postillion Hotel Bunnik
Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik (bereken route)


Plattegrond

Irma Doze

Sprekersfoto
MD AnalitiQs, Customer Intelligence & HR analytics
Irma Doze is eigenaar van AnalitiQs en een expert in Customer Intelligence & HR Analytics. ‘Turning data into profit’, is zowel de persoonlijk passie van Irma Doze, als de missie van haar bedrijf AnalitiQs. Met een achtergrond in alle vormen van intelligence: datamanagement, marktonderzoek, (predictive) analytics en reporting, helpt Irma bedrijven die meer willen halen uit de ‘people’ data die ze in HR systemen, via onderzoek, online én offline verzamelen. In deze data liggen nieuwe inzichten en kansen verborgen waarmee bedrijven duurzaam hun medewerkerstevredenheid én hun bottom-line resultaten kunnen verbeteren. Irma deelt haar kennis en ervaring al jarenlang met veel plezier met klanten, collega’s, cursisten en leerlingen in de vorm van trainingen, workshops en coaching. De aanpak van Irma in projecten én trainingen wordt gekenmerkt door passie en resultaat. De combinatie van strategisch denken en hands-on uitvoering is haar favoriete manier van werken; de combinatie van theorie met cases en oefeningen is haar favoriete trainingsmethode.

Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.