Logo

Online event: Nationaal HR Analytics Congres 2020

Van intuïtief naar fact based HR

Opleidingbeeld
Of het nu gaat om personeelsplanning, engagement, talentmanagement of verzuim, op al deze terreinen moet u HR-beleid met data onderbouwen om tot succesvolle interventies te komen. Hoe zet u metrics en people analytics optimaal in om van buikgevoel over te stappen naar structureel datagedreven werken? Het online Nationaal HR Analytics Congres is hét jaarlijkse event waarop u hierover van gedachten kunt wisselen en ervaring kan opdoen met experts en collega’s. Een niet te missen (netwerk)gelegenheid voor iedere professional die betrokken is bij de toepassing van HR Analytics binnen zijn of haar organisatie.
Prijs: € 490 excl. 21% btw
Info: voor meer informatie www.hranalyticscongres.nl
Soort: Event

Het Nationaal HR Analytics Congres 2020 online

Dit jaar biedt het 5de Nationaal HR Analytics Congres online actuele praktijkcases, verdiepende workshops, inspiratiesessies, talking points en uitgebreide netwerkmogelijkheden voor iedereen die people analytics op een hoger plan wil brengen binnen de organisatie. 

 

Sessies die u kunt verwachten op het HR Analytics Congres 2020:

  • Case NS: Sturen op je onderbuik gevoel: krijg je daar buikgriep van?
  • Case Holland Casino: Betekent een blije medewerker ook echt een blije klant?
  • Workshop Schiphol: Dashboards maken voor Dummies
  • Case Jumbo: Van gut feel naar data driven

 

 

Volledig online congres!

Het HR Analytics Congres is een volledig online congres. Dit betekent dat u er niet de deur voor uit hoeft, omdat u alle sessies op uw laptop, pc of tablet live kunt volgen. Tegelijkertijd bieden we een beleving die vergelijkbaar is met een live congres, inclusief de mogelijkheid van interactie met sprekers en netwerken met vakgenoten.

 

En heeft u iets gemist? Geen nood, want u kunt alle sessies na afloop on demand terugkijken!

Irma Doze

Sprekersfoto
MD AnalitiQs, Customer Intelligence & HR analytics
Irma Doze is eigenaar van AnalitiQs en een expert in Customer Intelligence & HR Analytics. ‘Turning data into profit’, is zowel de persoonlijk passie van Irma Doze, als de missie van haar bedrijf AnalitiQs. Met een achtergrond in alle vormen van intelligence: datamanagement, marktonderzoek, (predictive) analytics en reporting, helpt Irma bedrijven die meer willen halen uit de ‘people’ data die ze in HR systemen, via onderzoek, online én offline verzamelen. In deze data liggen nieuwe inzichten en kansen verborgen waarmee bedrijven duurzaam hun medewerkerstevredenheid én hun bottom-line resultaten kunnen verbeteren. Irma deelt haar kennis en ervaring al jarenlang met veel plezier met klanten, collega’s, cursisten en leerlingen in de vorm van trainingen, workshops en coaching. De aanpak van Irma in projecten én trainingen wordt gekenmerkt door passie en resultaat. De combinatie van strategisch denken en hands-on uitvoering is haar favoriete manier van werken; de combinatie van theorie met cases en oefeningen is haar favoriete trainingsmethode.

Cedeo

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.
© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.