Logo

HR Academy DenkTank


Wat is de HR Academy DenkTank?
HR Academy heeft zich tot doel gesteld om HR professionals te ondersteunen in de ontwikkeling van een succesvolle carrière. Om ons aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften willen wij op de hoogte blijven van de vakinhoudelijke vragen en uitdagingen, waarmee u in de dagelijkse praktijk wordt geconfronteerd. Met die kennis kunnen wij ons aanbod en onze dienstverlening, formats en leermethoden optimaal laten aansluiten op uw vraag. Daarom hebben wij de HR Academy DenkTank in het leven geroepen.

 

Via deze DenkTank willen wij u met enige regelmaat naar uw input en advies vragen over onderwerpen die spelen binnen het HR-vakgebied, uw specifieke (leer)behoeften en wensen én uw ervaringen met ons dienstverleningsaanbod.

 

Wat levert deelname aan de HR Academy DenkTank u op?
U hoeft niet alleen tijd te investeren door deelname aan de HR Academy DenkTank. De DenkTank levert u ook wat op! U: 

  • krijgt de conclusies van het onderzoek binnen 1 maand teruggekoppeld;
  • en heeft daarmee inzicht in actuele trends binnen het vakgebied en van vakgenoten;
  • krijgt regelmatig een actueel e-book uit het HR Rapporten centrum toegestuurd;
  • maakt regelmatig kans op een waarde cheque, die u bij HR Academy of HR Praktijk kunt besteden.  

Meldt u daarom nu aan voor de HR Academy DenkTank!

 

Aanmelden HR Academy DenkTank

 

Wat wordt er van u verwacht?
Maximaal vier keer per jaar ontvangt u van ons een korte online vragenlijst over verschillende onderwerpen die spelen binnen het HR vakgebied of over ons aanbod, onze dienstverlening, formats en leermethoden. Wij willen u vragen met ons mee te denken.

 

Het kan zijn dat wij over een bepaald onderwerp met een kleine groep in discussie willen gaan. In dit geval wordt u uitgenodigd voor een face-to-face discussiesessie. Dit zal niet vaker plaats vinden dan één keer per jaar, omdat de tijdsbesteding hier aanzienlijk hoger ligt. 

 

Wij hopen dat u zich in groten getale aanmelden, zodat wij samen onze en vooral uw kennis naar een hoger niveau kunnen tillen!

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

CEDEO-erkenning

Alle opleidingen hebben een CEDEO-erkenning.
Cedeo erkenning

© MindCampus b.v. Auteursrecht voorbehouden.