Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Gratis webinar: Van klassiek MTO naar sturen op engagement

Zo maak je engagement onderdeel van Het Goede Gesprek

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

do 7 december 2023

Prijs (excl. btw)

Hoe stuur je gericht op het verhogen van engagement en hoe hou je continu in beeld hoe betrokken medewerkers zijn? In dit webinar krijg je te zien wat de belangrijkste elementen van een moderne engagementstrategie zijn. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden. 

Employee experience gaat over de betrokkenheid van werknemers, hun bereidheid om voor je organisatie te (blijven) werken en de wil om een stap extra te zetten. Betrokken medewerkers zijn namelijk loyaal, enthousiast, minder vaak ziek en verlaten je organisatie veel minder snel.? 

Het is dan ook logisch dat heel veel organisaties continu in beeld willen hebben hoe betrokken medewerkers zich voelen. En dus stappen zij massaal af van het jaarlijkse, statische MTO dat enorm veel tijd kost en in de ogen van medewerkers weinig oplevert. 

Het alternatief is een aanpak waarbij engagement continu in beeld is en waarbij zowel HR als leidinggevenden gericht sturen op het verhogen van de betrokkenheid. In dit webinar ontdek je hoe je dat doet. 

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer: 

  • Employee experience: wat is het??
  • Engagement: hoe kun je erop sturen?
  • Ondersteunen: welke tools kun je inzetten?? 

Het webinar duurt circa 60 minuten. 

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken 

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken! 

Stefan op de Woerd
Stefan op de Woerd
Oprichter van Dialog
Stefan heeft in 2012 Dialog opgericht. Hij is een oud-marinier, hij heeft filosofie gestudeerd, hij is ethicus en rechtsfilosoof. Stefan heeft zich door de jaren gespecialiseerd in gedragsverandering. meer info
Gratis webinar: Van klassiek MTO naar sturen op engagement
Startdatum 7 december
do 7 december 2023
10:30 - 11:30
Online