Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

Gratis webinar: Van klassiek MTO naar sturen op engagement

Zo maak je engagement onderdeel van Het Goede Gesprek

Deze cursus is nog niet gepland, klik hier voor ons totale cursusaanbod.

In veel organisaties wordt één keer per (2) jaar een groot medewerkerstevredenheidsonderzoek gehouden. Dit is een enorm tijdrovend proces, erg statisch en medewerkers hebben helaas vaak het idee dat er niets verandert. Dat kan gelukkig ook heel anders. In dit webinar ontdek je hoe je continu in beeld houdt hoe betrokken medewerkers zijn en hoe je dit gericht kunt verhogen.

Employee experience gaat over de betrokkenheid van werknemers, hun bereidheid om voor je organisatie te (blijven) werken en de wil om een stap extra te zetten. Betrokken medewerkers zijn namelijk loyaal, enthousiast, minder vaak ziek en verlaten je organisatie veel minder snel. 

Het is dan ook logisch dat heel veel organisaties continu in beeld willen hebben hoe betrokken medewerkers zich voelen. En dus stappen zij massaal af van het jaarlijkse, statische MTO dat enorm veel tijd kost en in de ogen van medewerkers weinig oplevert.

Het alternatief is een aanpak waarbij engagement continu in beeld is en waarbij zowel HR als leidinggevenden gericht sturen op het verhogen van de betrokkenheid. In dit webinar staan we stil bij hoe je dat kunt doen. 

Stefan Op de Woerd laat je zien wat de belangrijkste elementen van een moderne engagement strategie zijn. Je leert welke aanpak werkt en wat je vooral niet moet doen. En je krijgt inzicht in ondersteunende technologie waar medewerkers blij van worden!

De onderwerpen in dit webinar zijn onder meer:

  • Employee experience: wat is het? 
  • Engagement: hoe kun je erop sturen? 
  • Ondersteunen: welke tools kun je inzetten? 

Het webinar duurt circa 60 minuten.

Zelf vragen stellen en on demand terugkijken

Tijdens het webinar kan je via de chat zelf vragen stellen en reageren op andere deelnemers. Na afloop ontvangt je de opname van het webinar. Dan kan je on demand het webinar (weer) bekijken!