Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Gratis Webinar: De HR-manager van Morgen

Pak de leiding in het nieuwe HR landschap

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

di 27 februari 2024

Prijs (excl. btw)

De rol van HR professionals gaat veranderen in 2024. In deze gratis webinar ontdek je hoe je je kunt voorbereiden op deze veranderingen, en hoe je jezelf ontwikkelt tot de HR Manager van Morgen. We verkennen de nieuwste trends en innovaties in HR, en hoe deze de toekomst van jouw werk zullen vormgeven. Dit is jouw kans om een stap vooruit te zetten in de snel evoluerende wereld van HR-management.

We faciliteren het maandelijks tijdens onze Personio HR dinners; laagdrempelige gesprekken met HR professionals waarin kennis, tools & tips en best practices worden gedeeld.

In deze webinar zetten we het gesprek voort, en bespreken we hoe jij je kunt mee-ontwikkelen in de functie van HR-manager. Zo gaan we dieper in op hoe jij in 2024 met proactief advies en nieuwe inzichten HR’s stem bij het management vergroot.

Bovendien kun je tijdens en na het webinar vragen stellen en alles na afloop nog eens in alle rust terugkijken.

Waar gaan we het over hebben?

  • Aankomende HR trends in 2024
  • Hoe jij op strategisch vlak meerwaarde biedt voor het management
  • Wat jij kunt doen om persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen
Iteke Koster
Iteke Koster
Sales Manager bij Personio
Iteke Koster is de Sales Manager bij Personio. Personio is Europa's snelstgroeiende all-in-one HR software, met als doel om HR professionals weer tijd terug te geven voor hun mensen. Iteke heeft een cruciale rol gespeeld in de groei van het bedrijf en het opzetten van Personio’s Benelux team. Met 4 jaar ervaring in leadership en een achtergrond in recruitment heeft ze een sterke focus op… meer info
Ingeborg van Harten
Ingeborg van Harten
Founder & Chief People officer bij 7people
Ingeborg is de oprichtster van 7people, een innovatief adviesbureau op het gebied van People & Cultuur. In haar carrière heeft ze veel unicorns geholpen met groeien en staat ze bekend om haar passie voor employer branding. Als vertrouwde adviseur is ze een belangrijke spil voor veel HR teams in Nederland. Ingeborg's doel is helder: het bouwen van onweerstaanbare organisaties. Voor ze 7people lanceerde, legde ze… meer info
Gratis Webinar: De HR-manager van Morgen
Startdatum 27 februari
di 27 februari 2024
11:00 - 12:00
Online