Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Gratis webinar: AI-Powered: UKG’s brug tussen People en Operations

Hoe technologie zorgt voor een optimale work-life balans, meer productiviteit en minder kosten

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

wo 6 december 2023

Prijs (excl. btw)

Ontdek tijdens dit webinar hoe je dankzij technologie een ‘Great Place to Work’ wordt. De oplossingen van UKG helpen je medewerkers om een optimale work-life balans te bereiken. Door ze zicht en invloed op de planning te geven, zelf diensten te laten ruilen, vrij te vragen en nog veel meer. Gepatenteerde AI stelt planningen voor, zorgt dat alleen gekwalificeerde medewerkers onderling kunnen ruilen en geeft antwoord op vele HR-gerelateerde vragen. Ook over complexe onderwerpen als diversiteit en beloning.

Mens en technologie. Zeker op de werkvloer zijn het geen vanzelfsprekende partners. Nu speelt bijvoorbeeld de angst dat Artificial Intelligence banen gaat overnemen. Geen onlogische gedachte; automatisering was tot voor kort immers ook een middel om te besparen op arbeid.

De brug tussen je mensen en je dagelijkse operatie

Maar tijden veranderen en technologie evolueert. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je dankzij technologie juist een ‘Great Place to Work’ wordt. Want goed gekozen en ingezet kan het helpen om de beleving van je medewerkers te verbeteren, de productiviteit te verhogen en de loyaliteit te versterken. Om te beginnen…

Slimmer kiezen tussen work & life

De oplossingen van UKG helpen je medewerkers om een optimale work-life balans te bereiken. Door ze zicht en invloed op de planning te geven, zelf diensten te laten ruilen, vrij te vragen en nog veel meer. Zonder dat de productiviteit daar onder lijdt. Gepatenteerde AI stelt planningen voor, zorgt dat alleen gekwalificeerde medewerkers onderling kunnen ruilen en geeft antwoord op vele HR-gerelateerde vragen. Ook over complexe onderwerpen als diversiteit en beloning.

Mede ontwikkeld door Google en Great Place To Work

Deze UKG People Operations technologie wordt ontwikkeld in samenwerking met o.a. Google en Great Place To Work. Zo ben je verzekerd van een oplossing die voor iedereen toegankelijk is, met je organisatie meebeweegt en uw medewerkers centraal stelt.

Tijdens deze webinar ontdek je:

  • hoe je medewerkers efficiënter en transparanter kunt managen;
  • hoe je kosten verlaagt en de productiviteit verhoogt;
  • de kracht van een alles-in-één-portal voor je medewerkers;
  • de meerwaarde van goed ingezette AI voor je processen;
  • hoe je minder tijd besteedt aan herhalende taken. En meer tijd overhoudt voor je mensen.

Schrijf je nu in en krijg exclusieve previews van belangrijke nieuwe functies.

Thomas Koper
Thomas Koper
Thomas Koper is Presales Solutions Consultant bij UKG, een wereldleider in WFM en HR-software en actief in meer dan 150 landen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van HR en WFM in verschillende rollen en gewerkt te hebben met verschillende systemen, is Thomas zeker geen beginneling op het gebied. meer info
Gratis webinar: AI-Powered: UKG’s brug tussen People en Operations
Startdatum 6 december
wo 6 december 2023
11:00 - 12:00
Online