Vul het formulier in en klik op bevestigen om de brochure te ontvangen

Laat je gegevens achter. Wij informeren je zodra er nieuwe data bekend zijn.

1 dag

Gratis webinar: 7 tips voor een selectie proces waar je op kunt rekenen

Concrete adviezen om je selectieproces te verbeteren

Details
Lengte

1 dag

Eerstvolgende startdata & locaties

di 9 april 2024

Prijs (excl. btw)

In deze webinar krijg je concrete tips om jullie selectieproces te verbeteren. We starten met het opstellen van een gedegen score card waarna we op basis hiervan alle mogelijke stappen van een selectieproces doorlopen. Aan het einde van de webinar heb je zicht op alle voor- en nadelen van de verschillende stappen in een selectieproces én 7 concrete handvatten om al jullie selectieprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Het selecten van de juiste medewerkers wordt vaak nog gezien als een kunst in plaats van een wetenschap. Het doel van ons webinar is om organisaties en HR-professionals goed onderbouwde handvatten te geven op een selectieproces op te zetten waar je op kunt vertrouwen, op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten in plaats van onderbuikgevoel. 

Door jarenlange expertise en grondige analyses van onze uitgebreide database bij The Selection Lab, bieden we praktische en toepasbare strategieën voor het selecteren van het best passende talent. Ons webinar is erg praktisch ingestoken, waarbij we focussen op effectieve methoden en technieken voor het evalueren en selecteren van kandidaten. De sessie is interactief, met ruimte voor vragen en discussie, zodat elke deelnemer concrete handvatten krijgt om toe te passen binnen hun eigen organisatie.

De deelnemers aan het webinar leren:

  • Het belang van een doordacht selectieproces en de impact ervan op organisatorische doelstellingen.
  • Hoe ze een gestructureerde, objectieve benadering kunnen hanteren in hun selectieproces, gebruikmakend van de laatste inzichten en data.
  • Specifieke strategieën en tools om de kwaliteit en fit van kandidaten effectief te beoordelen, met het oog op zowel de huidige behoeften als toekomstige groei.
  • Tips voor het implementeren van deze methoden in hun dagelijkse praktijk, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen en hun team succesvol kunnen uitbouwen.

Te bespreken onderwerpen:

  • Het belang van een gedegen selectieproces
  • Het startpunt: wat zoek je in een kandidaat (en wat niet)
  • Welke selectie-methodes passen het best (inclusief een praktische tip per selectie-methode)
  • Mix and match - leg het selectieproces vast

In samenwerking met:

Joeri Everaers
Joeri Everaers
Mede-eigenaar The Selection Lab
Joeri Everaers is een van de eigenaren van The Selection Lab, een toonaangevend software bedrijf gespecialiseerd in digitale selectiemiddelen en assessments. Hij spreekt jaarlijks meer dan 100 organisaties over het optimaliseren van hun selectieproces. meer info
Gratis webinar: 7 tips voor een selectie proces waar je op kunt rekenen
Startdatum 9 april
di 9 april 2024
11:00 - 12:00
Online